dijous, 16 d’abril del 2009

Video Educatiu

Per la realització del vídeo, vam pensar un teºma en concret del molts que havíem pensat.
Vam quedar per escollir les imatges que apareixerien , allò que gravaríem, la cançó que introduiríem i adaptar la lletra per a que donés significat al vídeo.
Posteriorment, vam realitzar el muntatge de les imatges i un cop fet això vam decidir de quedar un dia per gravar les imatges del llibre creuant el carrer.
Un inconvenient que vam tenir va a ser alhora de gravar-ho, ja que el temps meteorològic no ens va acompanyar.
Alhora de fer el muntatge vam decidir redactar la lletra de la cançó que introduiríem al nostre vídeo. Vam escollir la cançó de Hakuna Matata de la pel·lícula “El Rey León” i gràcies a la col·laboració del meu germà, entre els dos vam poder aconseguir una cançó en acústic.
Vam voler introduir un conjunt d’imatges destacant dos únics colors, el vermell i el verd.
Mitjançant el paint vam aconseguir una seqüència d’imatges que s’anaven introduint una a una per formar una de sola.
El fet de mirar als dos costats abans de creuar, el vam voler ressaltar, ja que moltes vegades no li donem importància a aquest fet i és molt important que els nens ho adquireixin.
Al vídeo es diferencien dos parts ven diferenciades, per una part creuant el carrer quan el semàfor està verd i esperant a que passin els cotxes, quan està vermell.
Al llarg del vídeo apareixen diferents tipus de semàfors que podem trobar a qualsevol carrer de la nostra ciutat, indicant quina és la acció més correcta.
Finalment ho vam ajuntar tot i el resultat, ara sí, del vídeo ha sigut el desitjat i alhora de visualitzar-lo pensem que no es pesat ja que hem anat alterant imatges i vídeos al llarg del nostre vídeo educatiu.

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada